Zaznacz stronę
ŻYMŁY – w menu 28 i 29 stycznia 2023
Nasza odpowiedź na tradycyjne burgery czyli ślonskie żymły wypiekane w tradycyjnej piekarni w 5 odsłonach z frytkami i sosami
PASTRAMI: bułka maślana wypiekana w tradycyjnej piekarni, wołowe pastrami, kapusta prażona, sałata, piklowana cebula, z frytkami
SOS: rosyjski
43 zł
KACZKA szarpana: bułka maślana wypiekana w tradycyjnej piekarni, kaczka szarpana, sałata, pomidor
cebula piklowana, dymka, z frytkami
SOS: jalapeno
41 zł
ŻEBERKO: bułka maślana wypiekana w tradycyjnej piekarni, żeberko pieczone w miodzie i piwie, sałata,
cebula piklowana, ogórek kiszony, z frytkami
SOS: BBQ
41 zł
CEZAR: bułka maślana wypiekana w tradycyjnej piekarni, filet z kurczaka supreme, sałata,
pomidor, parmezan, z frytkami
SOS: cezar
41 zł
WEGE: bułka maślana wypiekana w tradycyjnej piekarni, grillowane halloumi, bakłażan,
cukinia, pomidor, piklowana cebula, z frytkami
SOS:limonkowy
39 zł

© Zielony Ogród | Created by 4MORE Creative