Bal Sylwestrowy 2019/2020 w Zabrzu !
Zapraszamy na Bal Sylwestrowy w stylu ELEGANCKICH lat 20′.
Lata 20′ zachwycały swoją elegancją i wyjątkowo charakterystycznym stylem.
Podczas Sylwestrowej nocy przeniesiemy się wspólnie w tamten klimat za sprawą
odpowiedniej muzyki, eleganckiej dekoracji i doskonałej kuchni.
O oprawę muzyczną podczas wyjątkowego wieczoru zadba profesjonalny DJ/ konferansjer, który przeniesie Państwa nie tylko w klimat jazzowej muzyki lat 20′, ale również aktualnych tanecznych przebojów.
Dla wszystkich gości przygotowaliśmy Open Bar podczas całego wieczoru.
Barman Michał Strzelczyk przygotuje specjalnie skomponowane na ten wieczór koktajle bez ograniczeń
oraz zaprezentuje swój najnowszy barmański flair show.
Do dyspozycji Gości będzie szeroki wybór win, wódka Finlandia, piwo lane kraftowe bez ograniczeń
oraz pełen pakiet napojów bezalkoholowych.
O północy powitaj z nami Nowy Rok lampką szampana oraz prywatnym pokazem fajerwerków w naszym ogrodzie.
Na Sylwestrowy Wieczór przygotowaliśmy wykwintną kolację, składającą się z przystawki, dania głównego i deseru – w klimacie lat 20’oraz bogatych bufetów tematycznych zimnych i ciepłych.
.
Swoje wrażenia z tej niezapomnianej nocy Sylwestrowej będzie można uwiecznić na pamiątkowym zdjęciu z Fotobudki.
Zapewniamy transport powrotny - w godzinach 2:00 - 6:00 będzie
kursował bus pomiędzy Zielonym Ogrodem a centrum Zabrza.
Trasę kursu opublikujemy niebawem.
Promocja first minute !
Zaproszenia zakupione do 30.11.2019r. w cenie promocyjnej 320zł/os.
Zaproszenia do kupienia w recepcji:
codziennie w godz : 6.00 - 22.00
Cena po 1.12.2019r dla jednej osoby: 350zł
Specjalnie dla Gości Balu Sylwestrowego przygotowaliśmy możliwość zarezerwowania noclegu w atrakcyjnej cenie:
Pokój dwuosobowy: 120 zł
Apartament: 220 zł
Cena obejmuje pokój dla dwóch osób ze śniadaniem w formie bufetu do g. 12.00 oraz możliwość późniejszego wymeldowania do g. 13.00.
MENU BALU SYLWESTROWEGO:
Przystawka: Półgęsek z sałatką z figami i radichio
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa w boczku naturalnie wędzonym
z sosem estragonowym i strudlem ziemniaczanym z borowikami
Deser: Czekoladowa panna cotta z marakują
Bufety:
Dania ciepłe:
Małże zapiekane
Zupa rakowa
Sztufada z jelenia
Pierogi z borowikami
Bufety zimne:
Wybór ryb i owoców morza
Ryby naturalnie wędzone
Faszerowany kapłon
Gołąb pieczony
Gęś nadziewana
Wędliny Zielonego Ogrodu
Deski serów regionalnych
Marynaty staropolskie
Sałatka z czarnej soczewicy , awokado i pomidorków
Sałatka z naturalnie wędzonego łososia i białej rzodkwi
Sałatka z rukoli z kurczakiem
Desery:
Legumina orzechowa z Chaudeau
Auflauf
Mus jagodowy z bezą
Mus truskawkowy z biszkoptem
Sernik nowojorski z konfiturą pomarańczową
© Zielony Ogród | Created by 4MORE Creative
